Reviews

Klanten vertellen
  • Karen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-09-2022
    Ervaring
    Ze denken mee met welke auto geschikt voor je is. Nemen de tijd voor je. En auto wordt bijna in nieuwstaat afgeleverd. Inmiddels mijn 2e auto hier gekocht en.de volgende auto gaat ook zeker weer via hun
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • M&D
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    11-08-2022
    Ervaring
    Een geweldige combinatie van, kennis van zaken en gewoon normaal blijven..geen verkoop praatjes maar eerlijke feiten, cijfers en adviezen. En....super snelle service ondanks de vakantie periode. Bedank Michiel.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • jeroen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-08-2022
    Ervaring
    Onze 8e auto alweer in 20 jaat tijd gekocht bij van Lonkhuijzen. En al 8 keer als uitermate tevreden klant huiswaarts gekeerd. Een heel goed bedrijf dat op alle fronten uitblinkt
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Maya
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-08-2022
    Ervaring
    Na contact te hebben gehad over een proefrit zagen we bij aankomst een auto die ons beter aanstond. Met deze auto een proefrit gemaakt en gelijk tot de koop overgegaan. Alles is prima afgehandeld, zoals besproken. Fijn bedrijf, dat veel moeite doet om te zorgen dat kopers tevreden zijn.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Sabine
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-06-2022
    Ervaring
    Een mooie auto gekocht. Voor een goede prijs. En erg vriendelijk geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ga zo door!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jaleesa
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-06-2022
    Ervaring
    Fijne garage waar alles goed word geregeld!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Jasn Schenk
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-05-2022
    Ervaring
    voor het eerst bij van Lonkhuijzen een auto gekocht. Een verademing ten opzichte van eerdere autohandelaren waar ik weleens een auto heb gekocht. Met een eerlijke prijs geboden voor mijn in te ruilen auto, heldere afspraken omtrent aanpassingen en aflevering. Wat mij tevens opviel is de netheid van het bedrijf van vloer tot en met de toiletten was alles keurig en schoon. Heb ik weleens anders meegemaakt. De communicatie met beide heren was prima snel en adequaat. Kortom een aanrader.Bij mijn eventuele volgende auto ga ik zeker ook van Lonkhuijzen raadplegen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Wilco Paul
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-05-2022
    Ervaring
    Wederom fantastisch geholpen bij de aankoop van een andere auto, ze denken echt met alles mee!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ton
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-04-2022
    Ervaring
    Half december 2021 heb ik een mooie Ford Focus gekocht met weinig kilometers op de teller. Perfect geholpen door Michiel en een mooie prijs terug gekregen voor mijn oude auto. Nu, 4 maanden later ben ik nog steeds blij met deze fantastische aankoop. Non nonsens bedrijf waar de klant centraal staat. Michiel nogmaals bedankt !
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Mariejanne
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-02-2022
    Ervaring
    Het was al een fijn binnen komen, je krijgt de tijd om rond te kijken en ze helpen je waar nodig. We zijn eorm goed geholpen en hebben een mooie auto gekocht.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • arjan
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-01-2022
    Ervaring
    Meedenken met de klant. Eerlijke prijs voor een goed product
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Peter
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-12-2021
    Ervaring
    Prima
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Monique
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-12-2021
    Ervaring
    Goed autobedrijf en goede service
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Sjoukje
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-12-2021
    Ervaring
    Na heel fijn telefonisch contact kon ik gelijk terecht, werd vriendelijk ontvangen. Na goede en snelle service een hele mooie auto aangeschaft.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Arie
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-10-2021
    Ervaring
    Een jonge occasion gekocht met weinig kilometers in nieuwstaat. Alle onderhoudspapieren aanwezig. Auto keurig netjes afgeleverd conform afspraak. Navigatiekaart van Nederland ontbrak vanwege importauto. Dit werd snel en goed opgelost.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ilona
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-10-2021
    Ervaring
    Werd gewoon netjes te woord gestaan.
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 10
  • dc den hartog
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-09-2021
    Ervaring
    de koffie was ook super , niet zo sterk als bij andere toko s , super !
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • J van Stuijvenberg
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-09-2021
    Ervaring
    Goede auto's, goede verkopers met kennis van zaken
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Julian
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-09-2021
    Ervaring
    Met een uitstekende service. Voor de tweede keer met volle tevredenheid een auto gekocht.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Evert
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-08-2021
    Ervaring
    goede service
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jaap
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-07-2021
    Ervaring
    goede prijs kwaliteit verhouding en goede service
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Claudia
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-07-2021
    Ervaring
    Uit ervaring weet ik dat het kopen van een auto een tricky business kan zijn, echter bij Van Lonkhuijzen Auto’s heb ik NIET het gevoel gehad dat ik besodemieterd werd. Super leuk bedrijf, aardige mensen en mooie auto’s, ook bij de dorpel, wielkasten en onder de motorkap.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Lucille
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-07-2021
    Ervaring
    Net bedrijf, uitstekende service, zeker aan te bevelen
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Esther
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-06-2021
    Ervaring
    Goeie service, alles netjes geregeld, men heeft alle tijd voor je.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Bart
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-06-2021
    Ervaring
    Fijne garage met nette auto's. Aflevering zoals afgesproken en heerlijk dat er ook no-nonsense autohandelaren zijn.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 7
https://www.lonk.nl/mvc/public/frontend/images/logo.png Van Lonkhuijzen Auto's Ambachtsweg 8 0488 45 50 05 Onbekend lonk.nl 9.0 10 332 beoordelingen