Reviews

Klanten vertellen
  • Jo-ann
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-02-2021
    Ervaring
    Ik raad dit bedrijf aan
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Trudy Crum
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-01-2021
    Ervaring
    In eerste instantie gaan kijken voor een wat kleinere auto. Meerdere punten aan de verkoper voorgelegd en na alle voor en tegens afgewogen te hebben met een grotere auto de deal gesloten. Wij zijn enorm tevreden!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jan Daniel
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-01-2021
    Ervaring
    Betrouwbaar fijne mensen zijn het
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Karen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-12-2020
    Ervaring
    Eerlijke dealer die je de juiste beslissing laat nemen. Super snel mijn auto kunnen ophalen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • B.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-12-2020
    Ervaring
    Vrijblijvende benadering van de verkoper , meer dan voldoende feedback bij interesse.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • Monty
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-12-2020
    Ervaring
    Kort geleden bij van Lonkhuijzen een mooie Ford S-Max gekocht. Helaas viel de auto na twee weken op een zaterdagavond stil, wilde ook niet meer aanslaan. Gelukkig een parkeerplaats in de buurt waar we hem heen konden duwen. Maandag ochtend rond 11.00 uur gebeld, waarop gelijk actie werd ondernomen. Om 13.00 uur stond van Lonckhuijzen bij ons in Drunen, 65 km voor hen rijden. Even gekeken of hij het probleem ter plaatse kon verhelpen, maar dat was helaas niet het geval. Na nog excuses voor het ongemak, hij vond het heel vervelend voor ons, werd de auto op de ambulance afgevoerd. Helaas bleek het geen simpele storing te zijn, en had men wat meer tijd nodig dan verwacht, hierover werd ik netjes ingelicht. De leenauto die ik eerder niet nodig had stond nog steeds ter beschikking, en werd ook nog eens netjes afgeleverd voor de deur! Niet iets wat je gelijk verwacht, en nogmaals de welgemeende excuses dat het nog niet gelukt was om het euvel te verhelpen. Een aantal dagen later volgde een telefoontje met nieuws, het goede was dat de auto weer liep, het slechte was dat ze geconstateerd hadden dat de versnellingsbak (Powershift) olie lekte, en dat ze dat gelijk wilde verhelpen. Hiervoor moest wel bij een specialist de versnellingsbak gedemonteerd worden, dus ging het wat langer duren. Ik had een prima leenauto, dus graag! Binnen een week kon ik de auto weer ophalen, waarbij gelijk de wat mindere accu was vervangen. Helaas had mijn vrouw in tussentijd een lichte parkeerschade veroorzaakt aan de leenauto. Ook hier was afhandeling van de schade wat men mag verwachten, een meer dan schappelijke prijs, met netjes een rekening erbij. Ik kan natuurlijk niet verlangen dat zij voor die schade opdraaien. (Heb ik overigens netjes vergoed gekregen bij Inshared). En hoewel ik de auto had gekocht met Bovag garantie, is échte service problemen oplossen zonder discussie of moeilijk doen, want recht hebben is nog iets anders dan recht krijgen! Wat mij betreft een aanrader!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Johan
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-12-2020
    Ervaring
    Hier een auto gekocht,netjes en vlot afgehandeld. Zeer tevreden over het verloop.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Chris Jan
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-11-2020
    Ervaring
    Vriendelijke en integere hulp.
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 6
  • Rijschool Maarten
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-11-2020
    Ervaring
    Goed meegedacht en snelle service verleend. Dit alles voor een hele scherpe prijs.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Bart
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    11-11-2020
    Ervaring
    Goede dealer. Denk met je mee. Veel keus.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jan
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-10-2020
    Ervaring
    Gemoedelijke en deskundige hulp. Er wordt goed meegedacht in hetgeen wij zochten, zonder opdringerig te worden.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Johan Frentz
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-10-2020
    Ervaring
    Goede service. Goede prijs/kwaliteitverhouding Lekkere zak snoep bij aankoop van een auto. Leuke attentie.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Gideon
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-10-2020
    Ervaring
    Goed servers enzo
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Wout
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-09-2020
    Ervaring
    Bij deze garage ben ik geweldig geholpen en was alles snel geregeld, de auto was in prachtige staat voor de juiste prijs. Alles was met 30/45 min afgerond na de proefrit en de auto kon gelijk mee naar huis.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Henk
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-08-2020
    Ervaring
    Goede bereikbaar en en uitleg. Kennis van zaken en correcte afhandeling. Betrouwbaar adres!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Gerda
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-07-2020
    Ervaring
    Nette, aardige mensen
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Teunis
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-07-2020
    Ervaring
    Een prettig, professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Kom er al jaren en met plezier.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Sonja
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    11-07-2020
    Ervaring
    .
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Hans
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-07-2020
    Ervaring
    behulpzame, rustige mensen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Gerrit
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-06-2020
    Ervaring
    Non-nonsense bedrijf waar ik met plezier een auto kocht.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Briene
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-06-2020
    Ervaring
    Zijn netjes voor je. Zijn meedenken.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Peter
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-06-2020
    Ervaring
    Een autohandelaar die zeker 5 sterren verdient. Voortreffelijke, betrouwbaar bedrijf
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Martin
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-06-2020
    Ervaring
    Gewoon, prettig zakelijk, niet geforceerd willen verkopen. Tijd voor uitleg en advies, proefrit geen probleem en ook geen bezwaar om tijdens proefrit naar eigen garage te rijden voor bezichtiging.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • anton
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-06-2020
    Ervaring
    Goede service meedenkend vriendelijk en deskundig. Verkoper Michiel dikke pluim
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Wilco
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-06-2020
    Ervaring
    Prachtige auto gekocht, uitstekend geholpen, en een goede prijs voor mijn inruilauto ontvangen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
https://www.lonk.nl/mvc/public/frontend/images/logo.png Van Lonkhuijzen Auto's Ambachtsweg 8 0488 45 50 05 Onbekend lonk.nl 8.9 10 291 beoordelingen