Reviews

Klanten vertellen
  • Esther
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-06-2021
    Ervaring
    Goeie service, alles netjes geregeld, men heeft alle tijd voor je.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Bart
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-06-2021
    Ervaring
    Fijne garage met nette auto's. Aflevering zoals afgesproken en heerlijk dat er ook no-nonsense autohandelaren zijn.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 7
  • Remco
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-06-2021
    Ervaring
    Goed autobedrijf, goede service
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Peter
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2021
    Ervaring
    Prettig geholpen en al meerdere auto.s gekocht Bij dit bedrijf. Ruime keuze uit mooie auto's.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Tony
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2021
    Ervaring
    Goede prijs /kwaliteit Zeer prettig zaken doen
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Annemieke Schilten
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-05-2021
    Ervaring
    Ze laten je vrij in je keuze. Daarnaast kun je een proefrit maken met verschillende auto's, zodat je kunt ervaren wat voor jou de beste auto is. Ruime keuze in jong gebruikte auto's.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Arie Romein
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-05-2021
    Ervaring
    Geweldig met top service.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • marian
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-05-2021
    Ervaring
    uitsteken
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Henk en Tonnie
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-05-2021
    Ervaring
    Vanaf het eerste moment een klik met de verkoper, die deskundig, betrouwbaar en niet opdringerig overkwam. Vrijdag 16 mei zijn we met een mooie Renault Captur, na netjes geholpen te zijn, uit Andelst vertrokken richting huis. Het was even wennen om met een automaat te rijden, maar het went snel. De auto rijdt perfect.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Mart
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-04-2021
    Ervaring
    Met een prachtige auto en een goed gevoel weggereden.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Nina
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-04-2021
    Ervaring
    Top service! Aanrader
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Monique
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-04-2021
    Ervaring
    Mooie auto gekocht en bij de aanschaf goed geholpen! Verkoper makkelijk in het contact en gaf voldoende ruimte en tijd om na te denken over de aanschaf. Bij het ophalen van de auto alles prima geregeld! En nu rijden maar!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Armand
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-04-2021
    Ervaring
    Voor de vierde keer hier een auto gekocht. Uiterst klantvriendelijk en en een uitmuntende service.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jorick
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-04-2021
    Ervaring
    Begin april een auto gekocht, goed en duidelijk geholpen. Tot op heden loopt alles naar wens.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Piet
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-03-2021
    Ervaring
    Wederom weer onze auto bij dit bedrijf gekocht. Al jaren een goede band en goede service. Zeker een aanrader om uw auto hier te kopen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ankie
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-03-2021
    Ervaring
    Een prachtige Skoda gekocht. Vriendelijk personeel. We konden na een paar dagen de auto schoon (en met trekhaak erop )meenemen. Ik beveel deze zaak zeker aan.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marit
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-03-2021
    Ervaring
    Vandaag een super mooie Volkswagen Polo 1.4 TDI gekocht. Zowel van binnen als buiten ziet de auto er zeer netjes uit.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Merlijn
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-03-2021
    Ervaring
    Leuk bedrijf, netjes geholpen en de auto staat mooi voor je klaar.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jo-ann
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-02-2021
    Ervaring
    Ik raad dit bedrijf aan
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Trudy Crum
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-01-2021
    Ervaring
    In eerste instantie gaan kijken voor een wat kleinere auto. Meerdere punten aan de verkoper voorgelegd en na alle voor en tegens afgewogen te hebben met een grotere auto de deal gesloten. Wij zijn enorm tevreden!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jan Daniel
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-01-2021
    Ervaring
    Betrouwbaar fijne mensen zijn het
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Karen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-12-2020
    Ervaring
    Eerlijke dealer die je de juiste beslissing laat nemen. Super snel mijn auto kunnen ophalen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • B.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-12-2020
    Ervaring
    Vrijblijvende benadering van de verkoper , meer dan voldoende feedback bij interesse.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • Monty
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-12-2020
    Ervaring
    Kort geleden bij van Lonkhuijzen een mooie Ford S-Max gekocht. Helaas viel de auto na twee weken op een zaterdagavond stil, wilde ook niet meer aanslaan. Gelukkig een parkeerplaats in de buurt waar we hem heen konden duwen. Maandag ochtend rond 11.00 uur gebeld, waarop gelijk actie werd ondernomen. Om 13.00 uur stond van Lonckhuijzen bij ons in Drunen, 65 km voor hen rijden. Even gekeken of hij het probleem ter plaatse kon verhelpen, maar dat was helaas niet het geval. Na nog excuses voor het ongemak, hij vond het heel vervelend voor ons, werd de auto op de ambulance afgevoerd. Helaas bleek het geen simpele storing te zijn, en had men wat meer tijd nodig dan verwacht, hierover werd ik netjes ingelicht. De leenauto die ik eerder niet nodig had stond nog steeds ter beschikking, en werd ook nog eens netjes afgeleverd voor de deur! Niet iets wat je gelijk verwacht, en nogmaals de welgemeende excuses dat het nog niet gelukt was om het euvel te verhelpen. Een aantal dagen later volgde een telefoontje met nieuws, het goede was dat de auto weer liep, het slechte was dat ze geconstateerd hadden dat de versnellingsbak (Powershift) olie lekte, en dat ze dat gelijk wilde verhelpen. Hiervoor moest wel bij een specialist de versnellingsbak gedemonteerd worden, dus ging het wat langer duren. Ik had een prima leenauto, dus graag! Binnen een week kon ik de auto weer ophalen, waarbij gelijk de wat mindere accu was vervangen. Helaas had mijn vrouw in tussentijd een lichte parkeerschade veroorzaakt aan de leenauto. Ook hier was afhandeling van de schade wat men mag verwachten, een meer dan schappelijke prijs, met netjes een rekening erbij. Ik kan natuurlijk niet verlangen dat zij voor die schade opdraaien. (Heb ik overigens netjes vergoed gekregen bij Inshared). En hoewel ik de auto had gekocht met Bovag garantie, is échte service problemen oplossen zonder discussie of moeilijk doen, want recht hebben is nog iets anders dan recht krijgen! Wat mij betreft een aanrader!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Johan
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-12-2020
    Ervaring
    Hier een auto gekocht,netjes en vlot afgehandeld. Zeer tevreden over het verloop.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
https://www.lonk.nl/mvc/public/frontend/images/logo.png Van Lonkhuijzen Auto's Ambachtsweg 8 0488 45 50 05 Onbekend lonk.nl 8.9 10 309 beoordelingen