Reviews

Klanten vertellen
  • AN Brouwer
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-01-2023
    Ervaring
    Alweer de 5e auto hier gekocht Ruime keuzen en uitstekende service.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Henk van Wieren
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-12-2022
    Ervaring
    Hele sympathieke verkoper, erg behulpzaam en geduldig. Uitstekende service.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ina Eilander
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-12-2022
    Ervaring
    We waren op zoek naar een bedrijfs auto. Er was keuze uit een aantal, in 2 een proefrit gemaakt. Dit was geen probleem. Uiteindelijk kregen we na de beslissing te horen dat hij er nog 2 nieuwe banden, kleine beurt en extra sleutel aan toegevoegd had. Super service!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Anne
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-12-2022
    Ervaring
    Goed, betrouwbaar
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • Henry
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-11-2022
    Ervaring
    Betrouwbare partner om zaken mee te doen!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Will Smits
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-11-2022
    Ervaring
    Rustig, niet opdringerig, meedenkend en oplossingsgericht. Leuke attentie bij verkoop.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 6
  • Wilma
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-10-2022
    Ervaring
    Eerste aankoop van eigen auto werd geduldig geholpen alles werd goed uitgelegd. Waardoor ik met een goed gevoel met mijn Auto naar huis ben gegaan.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Karen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-09-2022
    Ervaring
    Ze denken mee met welke auto geschikt voor je is. Nemen de tijd voor je. En auto wordt bijna in nieuwstaat afgeleverd. Inmiddels mijn 2e auto hier gekocht en.de volgende auto gaat ook zeker weer via hun
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • M&D
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    11-08-2022
    Ervaring
    Een geweldige combinatie van, kennis van zaken en gewoon normaal blijven..geen verkoop praatjes maar eerlijke feiten, cijfers en adviezen. En....super snelle service ondanks de vakantie periode. Bedank Michiel.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • jeroen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-08-2022
    Ervaring
    Onze 8e auto alweer in 20 jaat tijd gekocht bij van Lonkhuijzen. En al 8 keer als uitermate tevreden klant huiswaarts gekeerd. Een heel goed bedrijf dat op alle fronten uitblinkt
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Maya
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-08-2022
    Ervaring
    Na contact te hebben gehad over een proefrit zagen we bij aankomst een auto die ons beter aanstond. Met deze auto een proefrit gemaakt en gelijk tot de koop overgegaan. Alles is prima afgehandeld, zoals besproken. Fijn bedrijf, dat veel moeite doet om te zorgen dat kopers tevreden zijn.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Sabine
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-06-2022
    Ervaring
    Een mooie auto gekocht. Voor een goede prijs. En erg vriendelijk geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ga zo door!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jaleesa
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-06-2022
    Ervaring
    Fijne garage waar alles goed word geregeld!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Jasn Schenk
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-05-2022
    Ervaring
    voor het eerst bij van Lonkhuijzen een auto gekocht. Een verademing ten opzichte van eerdere autohandelaren waar ik weleens een auto heb gekocht. Met een eerlijke prijs geboden voor mijn in te ruilen auto, heldere afspraken omtrent aanpassingen en aflevering. Wat mij tevens opviel is de netheid van het bedrijf van vloer tot en met de toiletten was alles keurig en schoon. Heb ik weleens anders meegemaakt. De communicatie met beide heren was prima snel en adequaat. Kortom een aanrader.Bij mijn eventuele volgende auto ga ik zeker ook van Lonkhuijzen raadplegen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Wilco Paul
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-05-2022
    Ervaring
    Wederom fantastisch geholpen bij de aankoop van een andere auto, ze denken echt met alles mee!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ton
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-04-2022
    Ervaring
    Half december 2021 heb ik een mooie Ford Focus gekocht met weinig kilometers op de teller. Perfect geholpen door Michiel en een mooie prijs terug gekregen voor mijn oude auto. Nu, 4 maanden later ben ik nog steeds blij met deze fantastische aankoop. Non nonsens bedrijf waar de klant centraal staat. Michiel nogmaals bedankt !
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Mariejanne
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-02-2022
    Ervaring
    Het was al een fijn binnen komen, je krijgt de tijd om rond te kijken en ze helpen je waar nodig. We zijn eorm goed geholpen en hebben een mooie auto gekocht.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • arjan
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-01-2022
    Ervaring
    Meedenken met de klant. Eerlijke prijs voor een goed product
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Peter
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-12-2021
    Ervaring
    Prima
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Monique
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-12-2021
    Ervaring
    Goed autobedrijf en goede service
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Sjoukje
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-12-2021
    Ervaring
    Na heel fijn telefonisch contact kon ik gelijk terecht, werd vriendelijk ontvangen. Na goede en snelle service een hele mooie auto aangeschaft.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Arie
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-10-2021
    Ervaring
    Een jonge occasion gekocht met weinig kilometers in nieuwstaat. Alle onderhoudspapieren aanwezig. Auto keurig netjes afgeleverd conform afspraak. Navigatiekaart van Nederland ontbrak vanwege importauto. Dit werd snel en goed opgelost.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ilona
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-10-2021
    Ervaring
    Werd gewoon netjes te woord gestaan.
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 10
  • dc den hartog
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-09-2021
    Ervaring
    de koffie was ook super , niet zo sterk als bij andere toko s , super !
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • J van Stuijvenberg
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-09-2021
    Ervaring
    Goede auto's, goede verkopers met kennis van zaken
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
https://www.lonk.nl/mvc/public/frontend/images/logo.png Van Lonkhuijzen Auto's Ambachtsweg 8 0488 45 50 05 Onbekend lonk.nl 9.0 10 339 beoordelingen