Reviews

Klanten vertellen
  • Fritz Van de Pol
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-07-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Heel goed, vriendelijke bediening en uitstekende service!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Sabine Arisse
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-07-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Michel
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-07-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Onlangs weer een auto gekocht bij dit bedrijf. Dat was de derde. Afspraken worden allemaal nagekomen en de auto’s staan er allemaal netjes bij. Echt een aanrader!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • B.F. Vos
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-05-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Was prettig en we zijn goed ontvangen en we hebben
    we hebben zaken kunnen doen die tot een goed einde zijn gekomen
    • Service: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
    • Deskundigheid: 8
  • M Buschman
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-05-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    De eerste keer netjes geholpen. Proefrit gemaakt auto beviel goed. Tweede bezoek onze auto ingeruildvoor een mooie prijs en bij hun een andere auto gekocht. Weer top geholpen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • T Verschueren
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-04-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Ari Hofs
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-04-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Geweldig geholpen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Danielle Steenbakkers
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-04-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed geholpen en snelle service
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-04-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Super goed en betrouwbaar
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • wout Minken
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-03-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goede service,klantvriendelijk
    komt afspraken goed na
    goede en ervaren verkopers
    alle auto's staan er netjes bij
    in een mooie verlichte hal.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • EJ
    7,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-03-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    moest meer dan anderhalf uur rijden om mijn aangekochte auto te komen bezichtigen, maar kreeg van te voren een eerlijke inruilprijs voor mijn eigen auto , ook gewoon na wat foto,s te hebben verstuurd, prima zo!!
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Jeroen
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-02-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Inmiddels 2 auto's bij dit bedrijf gekocht en ook nu weer naar volle tevredenheid. Vriendelijke personeel en goede prijzen. Echt een aanrader!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Wilco Paul
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-01-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Inmiddels al diverse aangeschaft en ingeruild en dit alles naar volle tevredenheid!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Gerard van Stuijvenberg
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-01-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima service en zeer klantvriendelijk.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Marcel
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-01-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-01-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Albert van Noord
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-01-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Keurig geholpen.
    Een nette auto gekocht voor een scherpe prijs.
    Geen gladde praatjes gewoon waar het op staat.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Leon Megens
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-01-2018
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Mooie hal waar alles overdekt staat
    Dudelijk met de prijzen wat je inruilt en wat je koopt
    En wij hebben na alle tevredenheid een mooie auto gekocht
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Henry Koendering
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-12-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Daan de Vries
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-12-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Een auto gekocht en ik ben door de heren van van Lonkhuijzen goed en vakkundig geholpen. Overschrijven, betalen, alles was goed geregeld.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Wim Croonen
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-12-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima, snelle service en goede inruilwaarde.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marcel Damveld
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-11-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    NO nonsens. Geen 3 x naar de garage om te onderhandelen. Gelijk een goede prijs en gaan.
    • Service: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • W. Huting
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-11-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Prima. Fijne ontvangst, goed geholpen en prima service.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Julian Hervas
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Prima service. Mooie auto gekocht. Goede prijs voor mijn ingeruilde auto.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Ank Cruiming
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Ben op een heel prettige en deskundige manier geholpen.
    Prima administratieve afhandeling wat betreft de aangekochte en de in te leveren auto.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Hans Dijkstra
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer betrouwbaar deskundig en vriendelijk Goed advies
    Uitermate tevreden!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Robert van Wijnen
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Bedrijf met ruime keus in jong gebruikte auto’s. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Goede service. Keurige aflevering en hebben alle tijd met uitleggen. Scherpe verkoopprijs en reële prijs voor ingeleverde auto.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Arie Van Laar
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Walter Lindsen
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    08-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Glenn Angenent
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-10-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Zeer goede service en onzettend fijne en betrouwbare auto gekocht.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dennis Wrekenhorst
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-09-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Dirk Pepplinkhuizen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-09-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Onze ervaring is zeer positief We hadden een proefrit aangevraagd omdat we een auto op hun site hadden zien staan Wij werden ontvangen met heerlijke koffie en kregen een mooie rondleiding in het bedrijf, zodat we wisten waar we mee te maken kregen. Geen vraag of opmerking was hun te veel, echt overal een deskundig antwoord op.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Lisa Reijmes
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-09-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Dit is mijn tweede auto die ik hier koop! Mijn oom koopt al jaren bij Lonkhuijzen en spreekt alleen maar lof. Vriendelijke en leuke mensen. En zeer behulpzaam!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • P. Kosterman
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Sjoerd Van ark
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Eric
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Autobedrijf met goede service.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Therese Elings
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer goed, vakkundig en vriendelijk.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Danny Peters
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Fijne ervaring. Nadat we zelf de auto op internet hadden gevonden. Een afspraak kunnen maken en een proefrit gemaakt. De auto wordt je niet aangepraat en ze geven je netjes de ruimte om samen even te kunnen praten nadat er een bod ligt om te bepalen wat je wil doen. Op deze manier wil ik wel vaker een auto of een andere product kopen. Zeker een aanrader!!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marjo van Eck
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Op zaterdagmiddag laat in de zomervakantieperiode nog een auto gekocht. En snel afgeleverd !
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • H van der Mee
    9,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-08-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    heel goed
    Prima ontvangst en geen geloop achter je aan De verkoper laat je rustig rond kijken en is niet opdringerig
    ruime keus van jonge en goed onderhouden auto's vlotte aflevering en normale prijzen ook voor de inruil auto
    inderdaad no nonsens.PRIMA
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • marcel kleinschiphorst
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-07-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed , aardige verkoper
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Hendrik Jerphaas Rustenhoven
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-07-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Monique van Oort
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-07-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Je krijgt een goede service en uitleg bij je auto. Er word je niets opgedrongen. Top ervaring.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Angela Galesloot
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-07-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Chris Poppe
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-07-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Uitstekend. omdat we sowieso er al de derde auto kopen.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-06-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Inderdaad no nonsense, plezierig om mee te werken, straalt vertrouwen uit. Goede prijzen
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • L. Kamps
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-06-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Net bedrijf waar je vriendelijk en fijn geholpen wordt.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marco Laponder
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-06-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer positief
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-06-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ruud Bouter
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-06-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Fijne mensen, zeer goed en vriendelijk geholpen.
    Ik zal deze zaak zeker aanbevelen aan diegene die op zoek zijn naar een goede betrouwbare auto.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Francis
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-06-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Net bedrijf met mooie auto's
    Goede service al 4 auto's hier gekocht zonder problemen.
    Echt een aanrader !!!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Maurice Hermse
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • JPM EVERS
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Deskundig en klantvriendelijk.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Thomas Vos
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed en snel
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Erik den Hartog
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Th. Bruining
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Klantvriendelijke ontvangst -geen opdringerige verkoop
    en kennis van zaken met redelijke onderhandelingen
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Jan VG
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-05-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima service, doen wat ze beloven. Gebruikte auto wordt keurig opgeleverd. Medewerkers zijn klantgericht en staan open voor alle vragen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Teunis Van den Brink
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-04-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer professioneel bedrijf.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Michael van Houwelingen
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-03-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Positieve eerste indruk bij binnenkomst, meteen een warm welkom. Auto stond klaar om proefrit mee te maken, uitleg over de auto en na de proefrit de mankementjes aangegeven. Daarna onderhandeld en ook daar een positief gevoel aan overgehouden. Werden daags daarna gebeld dat de auto klaar was en met een tevreden gevoel weggereden in onze nieuwe auto.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Jan Reinds
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-03-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Bedrijf was totaal onbekend voor ons maar we waren zeer gericht op zoek naar een bepaalde auto. Tijdens het bezoek gaf het bedrijf me al snel een vertrouwd gevoel. Plezierig gesprek zonder gladde verkooppraatjes van iemand in een strak pak. Ik denk dat het no nonsens hier inderdaad past.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Mariette den Blaauwen
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-03-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Zeer vriendelijke heren, ben ook goed geholpen.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jeffrey Busch
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-03-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Vriendelijk personeel
    Auto's staan er netjes bij
    Eerlijke prijzen
    Voor een volgende aanschaf ga ik zeker nog eens kijken bij Lonkhuijzen Auto's
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Ruud
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-03-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Mooie showroom met jong gebruikte auto's. Na de aankoop een tweetal punten kosteloost gerepareerd.
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-03-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Mooie auto aangeschaft. Goede deal kunnen maken. Gaf goed gevoel.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jeannette Weijers
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-02-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    in 1 woord: geweldig! Niet alleen het assortiment is zeer ruim, maar vooral het meedenken en meeleven met onze situatie - na een ongeluk is onze auto total loss - is ons een uitstekende oplossing aangeboden. Echt een aanrader dit bedrijf!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Hans Verloop
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-02-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Super. Gewoon afspraak is afspraak ! Dat maak je niet overal meer mee tegenwoordig.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • A van Vliet
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-02-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Net bedrijf, heldere afspraken, goede service.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-02-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer goed netjes alles geregeld zoals afgesproken., bij ophalen van de auto was deze zelfs nog schoon gemaakt wat niet de afspraak was .
    Wij zouden hem zo meenemen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Erik van der Rijt
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-02-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goede directe service.
    Recht toe recht aan, niks eromheen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • andre v Baal
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-01-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    netjes ongedwongen. verkoper zakelijk maar geen persoon die zich opdringt om te verkopen. zeer net bedrijf.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Sven Berkvens-Matthijsse
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-01-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Aardige mensen, goede auto's, alles netjes gegaan!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Fred Kroonsberg
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-01-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Wij kwamen kijken naar een Ford. Bleek dat degene waar wij voor kwamen te vroeg op het net was gezet. Hij was niet gepoetst en schoongemaakt. Wij wilden de auto na een proefrit toch hebben. Bij het ophalen was hij gepoetst, 4 nieuwe banden,APK, op ons verzoek een trekhaak en een rubber vervangen. Ook een goede inruilprijs voor onze auto gekregen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Maarten Van den Berg
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-01-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Wil Keereweer
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-01-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Geweldig goed bedrijf met TOP service. Zelden een autobedrijf meegemaakt die meedenken met de koper en er voor hen zijn wanneer nodig. Michiel van Stuyvenberg bedankt voor alles !!!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Willie Van Gruijthuijsen
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-01-2017
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Ik vond het een heel prettige ervaring met van lonkhuijzen auto s

    Heel klant vriendelijk
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-12-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Prima service!
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 9
  • Bpj Vink
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-12-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Zeer goed geholpen
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Jan van Rijswijk
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-12-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Vriendelijk te woord gestaan en een prettige sfeer
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Kees Jagtenberg
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-11-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Mooie auto's vriendelijke ontvangst, goede voorlichting.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jeroen Wouters
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-11-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goede ervaring, snelle service, auto is goed afgeleverd.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Charlotte van Gruijthuijsen
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-11-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prettig service bij de aanschaf van een gebruikte auto.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-11-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Suzanne Vaandering
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-11-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-10-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jan Boonzaaijer
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-10-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Allereerst een mooie en overzichtelijke site. Bij aankoop was het eerste contact was gelijk goed. Er werd op een maandagavond na sluitingstijd tijd voor ons vrij gemaakt. De verkoper had een luisterend oor en gaf ons een advies op maat. De gemaakte afspraken werden nagekomen. Bij dit bedrijf kunt u met een gerust hart komen om een occacion uit te zoeken.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • bert scheerboom
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-10-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    fijn bedrijf . al vijf auto :s gekocht bij dit bedrijf!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Marco Bionda
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-10-2016
    Reden bezoek
    Onderhoud en/of APK
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • william van pommeren
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-09-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Rene Janssen
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-09-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Ik heb in juli een Peugeot 308 sw gekocht bij van Lonkhuijzen. Ik mocht hier uitgebreid rijden in twee auto's waarna ik besloot de 308 aan te schaffen. Ik had te maken met Michiel die mij prima heeft behandelt en het geduld opbracht dat nodig was voor mijn dochter (8) die zich regelmatig bemoeide met het maken van de keuze. Michiel heeft de onderhoudshistorie van de auto nog achterhaald en hem goed afgeleverd.
    Ze hebben mooie auto's staan en een no nonsens manier van zaken doen.
    Voor mij en mijn dochter een leuke ervaring!
    Ik heb tot op heden geen problemen ervaren en dus geen gebruik van garantie of service hoeven maken.
    Alhoewel de informatie die ik over de auto heb gekregen,mijns inziens,ook een service is.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • bart plag
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-08-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Angelique Duchateau
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-08-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Mijn ervaring is zeer positief. Vriendelijk personeel dat met de klant mee denkt!
    Biedt uitstekende service.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Sabine Arisse
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-08-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Pieter Versteegt
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-07-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Bart De Wild
    6,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-07-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    We hebben bij deze zaak een gebruikte Skoda aangeschaft. Er is sprake van een ruim aanbod auto's. Als je komt kijken wordt je snel en prettig te woord gestaan. Een uitgebreide proefrit is mogelijk en er wordt ook niet moeilijk gedaan over het laten bekijken van de auto door een externe deskundige als je dat vraagt. Bij de aflevering moesten we erg lang wachten met onze kleine kinderen ondanks een gemaakte afspraak, wat wel ongemakkelijk was.
    • Service: 6
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • a coenen
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-07-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Een autobedrijf waar je op een persoonlijke manier goed wordt geholpen, goede service en zeer klantvriendelijk!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Carolien Paul
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-07-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Silke Van der Horst
    7,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-06-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-06-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-06-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Manon de Heus
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-06-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad. Op zaterdag gebeld en gevraagd of ik op maandagavond kon komen kijken naar een auto. Was geen probleem en dus buiten openingstijden naar een auto kunnen kijken. Daarna alle papieren in orde gemaakt. Op woensdag een telefoontje gehad dat de auto klaar stond. Snelle afhandeling dus!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Henk Berns
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-06-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-05-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • René
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-05-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer goed! Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Mocht er iets zijn met de auto dan staan ze meteen voor je klaar! Voor mijn volgende auto zou ik zeker weer bij jullie komen kijken!
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 6
    • Deskundigheid: 7
  • Jan Arisse
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-05-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Herman van Bremen
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-04-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Ian Opperman
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-04-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goede services, vertrouwd vanwege onze 4de auto daar
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Reinier van Loon
    9,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-04-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer goede ervaring. Goede service, denken met je mee.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Jo Dat
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-04-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Vriendelijk en betrouwbaar
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Maarten Stunnenberg
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-04-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Op een prettige, ongedwongen en deskundige manier geholpen .
    • Service: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • F de Lang
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-04-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Helder, duidelijk, no nonsense.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Femke Boots
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-03-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Erg prettig geholpen, goede snelle service.
    Ik heb al een paar auto's bij van Lonkhuiijzen gekocht en altijd naar tevredenheid!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr. Rutjes
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-03-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • A. van Oosten
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-03-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Joke Koops
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-03-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    De auto via het internet gevonden. Ik kon de oude auto inruilen daar kreeg ik iets meer als de dagwaarde voor, dat viel mij tegen, verder alles goed afgehandeld.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Jeroen Kok
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-03-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Perfecte behandeling
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • bert scheerboom
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-03-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Dit is onze 5 auto die wij hier kopen. Dus dat zegt genoeg over het bedrijf en medewerkers . super . zelf naar de garantie staan ze voor je klaar met een passende oplosssing .
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • wilfried Terhurne
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-02-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Fijn contact, eerst telefonisch en daarna prettig geholpen in de showroom. Netjes gebeld dat de auto klaar stond voor aflevering. Daarna ook weer prettig geholpen bij het ophalen! fijn ervaring bij het kopen van een auto!
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Edy van Midde
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-02-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Voor zover ik na één week contact en na één dag rijervaring een beoordeling kan geven :
    Een goede en niet opdringerige benadering van de verkoper. Ze hadden precies de auto die we wilden aanschaffen , binnen ons budget . De minpuntjes die wij aangaven werden serieus genomen en gewoon verbeterd.
    De inruil van onze oude auto had wat 'ruimhartiger 'mogen zijn, maar met een dagje werk ( aanbieden op Marktplaats ) kregen we bijna het dubbele van de inruilwaarde. Al bij al een correct bedrijf, waar we het gevoel hadden dat we een eerlijke prijs voor onze auto hebben betaald. De toekomst moet bewijzen of dat ook zo is.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Bart van den Bosch
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-02-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • Jan-Willem Timmermans
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-02-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Vriendelijke mensen waar je prettig zaken mee kunt doen. Gemaakte afspraken worden snel en goed nagekomen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Dhr./mevr.
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-02-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Irene Bakker
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-02-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prettige medewerkers, goede voorlichting en afhandeling van zaken.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • P Stuivenberg
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-01-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Al jaren een goed en vertrouwd adres voor het kopen van een occaission. Mooie verkoopruimte , vriendelijke en vertrouwde
    verkopers die alle tijd voor je nemen . Wij hebben inmiddels onze vijfde auto daar gekocht in de loop van de jaren.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • Henk van Waas
    9,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-01-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima service en geen opdringerige verkopers. Mooie, goede auto gekocht. Een aanrader.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • a v.d.berg
    9,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-01-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Theo Leemans
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-01-2016
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Heb prima zaken kunnen doen, en een eerlijke inruilprijs voor mijn oude auto gekregen.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Gerard
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-12-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Prima autobedrijf met goede service!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • E.P.M. Peuijn
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-12-2015
    Reden bezoek
    Andere reden

    Ervaring
    Eerder een oordeel geschreven, wil graag een aanvulling doen. Het onderhoudsboekje en instructieboekje heb ik ontvangen. Alles goed afgehandeld volgens afspraak. Toppie
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Theo Schaik
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Marjon van roemburg
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima goede afhandeling
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 8
  • Ger Perlot
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 10
  • jolanda
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    08-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Al meerdere autos gekocht en goed geholpen afspraken worden netjes na gekomen.
    Ga zo door Gertjan en Michiel.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • jan daniel
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Heel goed fijne verkoop daar
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Marielle van Manen
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    een klantvriendelijk bedrijf, en goede service.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • G van Maurik
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Keurig en correct te woord gestaan bij vragen over de auto en de uiteindelijke aankoop. Aflevering auto conform afspraak. Een tevreden klant.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 10
  • Anja Nieveen
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    dit is mijn tweede auto bij Lonkhuijzen, geen problemen,
    alles naar wens.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Marieke Oosterhuis
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-11-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 6
  • Hans Rokers
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Al drie keer gebruikte auto gekocht. Nog geen klachten gehad over de auto's.Bedrijf wekt vertrouwen en beveel het zeker aan bij vrienden en kennissen.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Ilone Baake
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Eerlijk, betrouwbaar en prima service. Er was een probleem met mijn auto -waren ze niet van op de hoogte- en dat is direct door ze opgelost. Ik ben heel tevreden!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • R Vulto
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Voor de tweede keer een auto gekocht. Eerste keer ook naar volle tevredenheid.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Lies Nout
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Het hele gezin heeft bij dit bedrijf de auto's aangeschaft!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Nicole Borsoi
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 9
  • Eric Vermeulen
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima service, eerlijk en duidelijk geholpen. Het was prettig zakendoen.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • E.P.M. Peuijn
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Tot nu toe prettige ervaring zoals klantvriendelijk, vragen worden beantwoord. Bij de auto zaten geen info boekjes, hier is werk van gemaakt en worden alsnog nagezonden. Net bedrijf, kunt lekker rondkijken wat er te koop is. Mooie goed uitstralende ruimte en schone toilet. Lekker koffie. Goed personeel. Voor mij de eerste keer dat ik naar Lonkhuijzen ben gegaan. Ik hoorde van familielid dat het een net bedrijf is en er vaker een kijkje is gaan nemen. Mijn ervaring is tot nu toe geweldig.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: n.v.t.
  • Liz van Marcke
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    van Lonkhuijzen Auto's heeft mij goed geholpen. Van begincontact voor een proefritje tot aan aankoop van de auto een goede service. Aflevering van auto kon snel, fijn.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Christian Hogenkamp
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    03-10-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • John Lambregts
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    ik heb een Chevrolet gekocht bij dit bedrijf ,, de auto zag er net zo uit als op de fotos van hun site,, dus geen geshopte fotos zoals de meeste autobedrijven doen!!! De auto rijd als een droom,, als je van plan bent om er eens langs te gaan, je kan op je gemakkie rondkijken zonder dat er een opdringerige verkoper in je nek hijgt !!
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Fam. Hertog
    9,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    28-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Lonkhuijzen is naar onze ervaring een fijn bedrijf die doen wat ze beloven.
    We zijn keurig geholpen en alle afspraken netjes nagekomen.
    Succes met uw bedrijf en tot ziens.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Wilco de Bruijn
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Jammer dat ze de grote rode strik niet hadden, maar nieuwe matten maken veel goed!!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • albert vial
    6,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 6
    • Deskundigheid: 7
  • Arco
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Wederom een goede en nette auto voor een prima prijs gekocht
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Rashnu Philips
    7,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    08-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    goed
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 6
    • Deskundigheid: 8
  • Marco Bionda
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-09-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer betrouwbaar en professioneel autobedrijf
    Duidelijke toelichting bij de nieuwe auto
    Zeer prettig geholpen
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ferry Gerats
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-08-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Joop Elings
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-08-2015
    Reden bezoek
    Andere reden
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Robin van der Meij
    8,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    25-08-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 9
  • Eva Jaspers
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-08-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Top service!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Wesley Hueting
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-08-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed bedrijf duidelijke uitleg of de ons gekochte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Tim Bakker
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    06-08-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring
    Snel en goed contact gehad en goede hulp bij de aanschaf van de auto. Zeker een aarader!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Lucia Repkes
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van een tweedehandse auto.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Gerard van Stuijvenberg
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Harmen van Dijk
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf nieuwe auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • C. V.
    7,5
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Andre montijn
    7,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Arie Van Laar
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    09-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Een ford fiesta hier gekocht. Hartelijk ontvangen en netjes behandeld. Zeker een aanrader!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Siona Gidding
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    02-07-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Zeer goed en snel geholpen.
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Voor vragen kunnen we altijd terecht.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • M H
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Klantvriendelijk en begripvol. Al drie autos bij heb gekocht.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 7
  • Fam. M.
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Duidelijke uitleg (import auto uit DE), helder en transparant. Vriendelijk personeel. Snel geholpen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Henk de Jong
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Mooie showroom met goede ocassions van middelklasse auto's.
    Prettige verkopers. Niet te opdringerig.
    Goede service en afhandeling.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Myrthe Peters
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Super fijne service en eerlijke verkoop.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • gonda schaap
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Willem Stol
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Betrouwbaar adres voor de aankoop van een goede gebruikte lease auto.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • around ykema
    7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed bedrijf alleen jammer bij het kopen van een auto geen bloemetje of fles wijn bij aflevering.
    • Service: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    • Deskundigheid: 7
  • JGJ Fabrie
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    12-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • chris kolk
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    sujper ben zeer teveden
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jos Vdh
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    01-06-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Adrie Hobo
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goede ervaringen, klantvriendelijk, vertrouwelijk.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Eric Timmermans
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    We zijn heel vriendelijk geholpen. Alles wat goed voor je geregeld tijdens de aanschaf van een auto.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Freek
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed autobedrijf we hebben er 4 auto's gekocht.
    Goed advies bij de aankoop en geen gladde verkoop praatjes.
    De gemaakte afspraken worden goed nagekomen.
    Ga zo door van Lonkhuijzen
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • roger jansen
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    23-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    goed bedrijf zou het aanraden bij iemand die op zoek is naar een andere auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Dhr./mevr.
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    22-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    goede ervaring.
    Vriendelijk en geven uitleg wanneer nodig
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Ben de Wit
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Vriendelijke mensen, mooie showroom en goede service!
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • J. Bodde
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • cees gaasbeek
    8,3
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 8
  • Bram van de Kerkhof
    7,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Prima ervaring. Nette aankoop en een goed prijs voor de inruil. Gemaaktea afspraken zijn netjes nagekomen. Bij opleveren auto nog een setje vloermatten gekregen en waren de remblokken vervangen wat niet was afgesproken.

    Na een week of twee koelde de airco niet meer. In overleg de auto bij een lokale garage laten repareren.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 7
  • Lianne Vrieselaar
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Goed geholpen, erg klantvriendelijk.
    Snelle levering.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Martijn Vooren
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    We zijn goed en vriendelijk geholpen en zijn tevreden met onze aankoop.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Joop Elings
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Joop van Dam
    9,7
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-05-2015
    Reden bezoek
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring
    Alle auto staan er netjes en schoon bij. Het bedrijf maakt een erg verzorgde indruk en alles gaat in een ongedwongen sfeer. Alle afspreken worden netjes nagekomen en tot op heden zijn wij erg tevreden met onze aankoop.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
https://www.lonk.nl/mvc/public/frontend/images/logo.png Van Lonkhuijzen Auto's Ambachtsweg 8 0488 45 50 05 Onbekend lonk.nl 8,8 10 190 beoordelingen