Reviews

Klanten vertellen
  • Julian
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-09-2021
    Ervaring
    Met een uitstekende service. Voor de tweede keer met volle tevredenheid een auto gekocht.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Evert
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    31-08-2021
    Ervaring
    goede service
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jaap
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-07-2021
    Ervaring
    goede prijs kwaliteit verhouding en goede service
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Claudia
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    05-07-2021
    Ervaring
    Uit ervaring weet ik dat het kopen van een auto een tricky business kan zijn, echter bij Van Lonkhuijzen Auto’s heb ik NIET het gevoel gehad dat ik besodemieterd werd. Super leuk bedrijf, aardige mensen en mooie auto’s, ook bij de dorpel, wielkasten en onder de motorkap.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Lucille
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    04-07-2021
    Ervaring
    Net bedrijf, uitstekende service, zeker aan te bevelen
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Esther
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    19-06-2021
    Ervaring
    Goeie service, alles netjes geregeld, men heeft alle tijd voor je.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Bart
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    17-06-2021
    Ervaring
    Fijne garage met nette auto's. Aflevering zoals afgesproken en heerlijk dat er ook no-nonsense autohandelaren zijn.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 7
  • Remco
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    10-06-2021
    Ervaring
    Goed autobedrijf, goede service
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Peter
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2021
    Ervaring
    Prettig geholpen en al meerdere auto.s gekocht Bij dit bedrijf. Ruime keuze uit mooie auto's.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Tony
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    29-05-2021
    Ervaring
    Goede prijs /kwaliteit Zeer prettig zaken doen
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Annemieke Schilten
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    24-05-2021
    Ervaring
    Ze laten je vrij in je keuze. Daarnaast kun je een proefrit maken met verschillende auto's, zodat je kunt ervaren wat voor jou de beste auto is. Ruime keuze in jong gebruikte auto's.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 9
  • Arie Romein
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-05-2021
    Ervaring
    Geweldig met top service.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • marian
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    20-05-2021
    Ervaring
    uitsteken
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Henk en Tonnie
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-05-2021
    Ervaring
    Vanaf het eerste moment een klik met de verkoper, die deskundig, betrouwbaar en niet opdringerig overkwam. Vrijdag 16 mei zijn we met een mooie Renault Captur, na netjes geholpen te zijn, uit Andelst vertrokken richting huis. Het was even wennen om met een automaat te rijden, maar het went snel. De auto rijdt perfect.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Mart
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    30-04-2021
    Ervaring
    Met een prachtige auto en een goed gevoel weggereden.
    • Service: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Nina
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-04-2021
    Ervaring
    Top service! Aanrader
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Monique
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    21-04-2021
    Ervaring
    Mooie auto gekocht en bij de aanschaf goed geholpen! Verkoper makkelijk in het contact en gaf voldoende ruimte en tijd om na te denken over de aanschaf. Bij het ophalen van de auto alles prima geregeld! En nu rijden maar!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Armand
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    14-04-2021
    Ervaring
    Voor de vierde keer hier een auto gekocht. Uiterst klantvriendelijk en en een uitmuntende service.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 8
    • Deskundigheid: 8
  • Jorick
    8
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    13-04-2021
    Ervaring
    Begin april een auto gekocht, goed en duidelijk geholpen. Tot op heden loopt alles naar wens.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Piet
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    26-03-2021
    Ervaring
    Wederom weer onze auto bij dit bedrijf gekocht. Al jaren een goede band en goede service. Zeker een aanrader om uw auto hier te kopen.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Ankie
    9
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    18-03-2021
    Ervaring
    Een prachtige Skoda gekocht. Vriendelijk personeel. We konden na een paar dagen de auto schoon (en met trekhaak erop )meenemen. Ik beveel deze zaak zeker aan.
    • Service: 9
    • Prijs/kwaliteit: 9
    • Deskundigheid: 9
  • Marit
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    16-03-2021
    Ervaring
    Vandaag een super mooie Volkswagen Polo 1.4 TDI gekocht. Zowel van binnen als buiten ziet de auto er zeer netjes uit.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 8
  • Merlijn
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    07-03-2021
    Ervaring
    Leuk bedrijf, netjes geholpen en de auto staat mooi voor je klaar.
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Jo-ann
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    15-02-2021
    Ervaring
    Ik raad dit bedrijf aan
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
  • Trudy Crum
    10
    Ja, ik beveel dit bedrijf aan
    rating
    27-01-2021
    Ervaring
    In eerste instantie gaan kijken voor een wat kleinere auto. Meerdere punten aan de verkoper voorgelegd en na alle voor en tegens afgewogen te hebben met een grotere auto de deal gesloten. Wij zijn enorm tevreden!!
    • Service: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    • Deskundigheid: 10
https://www.lonk.nl/mvc/public/frontend/images/logo.png Van Lonkhuijzen Auto's Ambachtsweg 8 0488 45 50 05 Onbekend lonk.nl 8.9 10 314 beoordelingen