WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
MENU

Over ons

Door onze hoge omzetsnelheid, scherpe inkoop en beperkte bedrijfskosten kunnen wij onze auto’s tegen scherpe prijzen aanbieden. Wij leveren onze auto’s inclusief een recente APK keuring en bieden tevens diverse garantiepakketten aan. Daarnaast worden veel van onze auto’s geleverd met fabrieksgarantie.U bent van harte welkom bij ons in Andelst om onze voorraad te komen bekijken. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de Betuwe! Tot ziens bij van Lonkhuijzen auto’s!

Historie

Gertjan van Lonkhuijzen is in oktober 1989 voor zichzelf begonnen door vanuit een boerenschuur in Hemmen auto’s te verkopen. Dit deed hij naast zijn werk als automonteur in de avonduren. Nadat de gemeente besloot dat Gertjan naar een industrieterrein moest verhuizen heeft hij een stuk industriegrond aangekocht en daarop een pand gebouwd. Zijn eigen bedrijf werd hiermee een feit en zo ontstond in 1992 van Lonkhuijzen Auto’s aan de Ambachtsweg 20 in Andelst.

Uitbreiding

Alle auto’s stonden op het buitenterrein en in de hal was het kantoor en de poetsruimte. De voorraad werd steeds groter en de auto’s werden steeds jonger en mooier. Hierdoor werd het pand te klein en is van Lonkhuijzen Auto’s op zoek gegaan naar een grotere locatie. Deze werd al snel gevonden in dezelfde straat en aangekocht. Aan de Ambachtsweg 8 werd, na een grote verbouwing, in 2005 de huidige showroom geopend en was van Lonkhuijzen Auto’s klaar voor de toekomst.

Vertrouwd adres

Een totale oppervlakte van ruim 1600 m2 zorgde ervoor dat er ruim 100 auto’s gepoetst binnen kunnen staan. Vanaf 2005 hebben al ruim 6000 auto’s de nieuwe showroom ingeruild voor een nieuwe eigenaar. Van Lonkhuijzen Auto’s: Al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres in de Betuwe!